Van de diaconie

Om te beginnen is de viering van het Avondmaal,
welke op 30 oktober gehouden zou worden,
verplaatst naar 4 december 2022.

Dan laat ik hierbij ook weten, dat het inleveren van de (gekleurde) stenen, die tijdens de week van de Eenzaamheid zijn uitgedeeld, na deze dienst niet meer ingeleverd kunnen worden in de Kruiskerk, maar nog wel bij de Huiskamer.

Op 2 november is het Dankdag. Er zullen dan ’s morgens in de Kruiskerk twee diensten worden gehouden voor de kinderen van de Rank en voor de kinderen van de Bron. Zij zullen goederen inzamelen voor de Voedselbank en daarover zal Johan Jobse tijdens de diensten wat vertellen.

In plaats van een avonddienst op de 2e november wordt er op 6 november in de ochtenddienst in de Kruiskerk een Oogstdienst gehouden samen met de Pauluskerk. Vóór deze dienst worden goederen ingezameld voor de Voedselbank. De Voedselbank is blij met alle soorten kruidenierswaren, bijvoorbeeld potten groente, rijst, koffie, thee, soep e.d. en géén kleding!

Daarnaast wordt er gecollecteerd voor de Diaconie

Namens de diaconie,
Mariëtte van der Kamp