Kerstkaartenverkoop

Ondanks de corona perikelen willen wij ook dit jaar weer kerstkaarten maken en verkopen, ten behoeve van de Voedselbank.

Lijkt het je leuk om ook (een paar) kerstkaarten te maken voor dit goede doel, laat het ons dan weten. Alle zelfgemaakte kaarten zijn van harte welkom. Naast de kaarten zullen er ook zakjes met mini stroopwafels en snoep verkocht gaan worden. Er valt dus voor iedereen wel wat te halen!

De verkoop vindt plaats:
– zondag 6 december: alleen verkoop de kerkdienst
– zaterdag 12 december: verkoop tussen 14.45-15.45 uur
– zondag 13 december: alleen verkoop de kerkdienst
– zondag 20 december: alleen verkoop de kerkdienst

De verkoop vindt dit keer plaats in de ontmoetingshal zodat we de 1,5 m afstand kunnen hanteren en er geen opstoppingen ontstaan bij de uitgang.

Wil je graag op een ander (rustiger) moment kaarten of zakjes koek/snoep kopen, bel dan met Carla zodat we een afspraak kunnen maken voor een ander moment. Reserveren van de zakjes koek/snoep mag ook. Deze kunnen dan bij Carla thuis afgehaald worden.

We hopen echt dat we met jullie hulp, ook in deze Coronatijd, dezelfde hoeveelheid kaarten kunnen verkopen als in de voorgaande jaren. Alvast hartelijk dank!

Geertje van Amersfoort, 038-3765025
Carla van het Ende, 06-40260814