Zangers gezocht voor projectkoor

Voor een nieuw te vormen projectkoor zoeken we zangers die in 3 repetities o.l.v. Joke Hooikammer-de Graaf liederen willen instuderen voor de laatste zondag van het kerkelijk jaar op 20 november.

Op deze bijzondere zondag worden de overledenen van het afgelopen kerkelijk jaar herdacht. In het Liedboek zijn er veel liederen te vinden die passen bij deze zondag. Daarnaast studeren we ook nog enkele stukken die passen bij de Eeuwigheidszondag.

De repetitiedata zijn op de volgende donderdagavonden van 20.00 uur tot 21.15 uur: 3, 10 en 17 november. De repetities vinden plaats in de Kruiskerk.

De liederen zullen worden uitgevoerd op zondag 20 november om 9.30 uur in de Kruiskerk. Voorganger is ds. Han Wilmink.

Opgave en inlichtingen bij de dirigente: Joke Hooikammer-de Graaf
(graag de stemsoort erbij vermelden).