Zangers gezocht voor projectkoor

ZANGERS GEZOCHT VOOR PROJECTKOOR

Voor een nieuw te vormen projectkoor zoeken we zangers die in 4 repetities o.l.v. Joke Hooikammer-de Graaf liederen willen instuderen voor de laatste zondag van het kerkelijk jaar op 22 november.

Op deze bijzondere zondag worden de overledenen van het afgelopen kerkelijk jaar herdacht; in het Liedboek zijn veel liederen te vinden die passen bij deze zondag. Daarnaast studeren we nog enkele stukken in die passen bij de Eeuwigheidszondag.

In deze coronatijd is het mogelijk om met ongeveer 10 mensen een koor te vormen. Met in achtneming van de coronarichtlijnen. Dus zingen op afstand en in zigzag opstelling.

De repetitiedata zijn op de volgende donderdagavonden van 20.00 uur tot 21.30 uur: 29 oktober, 5, 12 en 19 november. De repetities vinden plaats in de Kruiskerk, Kerkweg 6 te Wezep.

De liederen zullen worden uitgevoerd op zondag 22 november om 9.30 uur in de Kruiskerk te Wezep. Voorganger is ds. Han Wilmink. Organist is Jan Ferdinand Hooikammer.

Opgave en inlichtingen bij de dirigente: Joke Hooikammer-de Graaf, jokehooikammer@hetnet.nl. (graag de stemsoort erbij vermelden).