Wandelen tussen Pasen en Pinksteren

Na twee jaar niet te hebben mogen wandelen vanwege Corona staan de seinen dit jaar weer op groen. We zijn dan ook verheugd dat het dit jaar wel weer kan.
Er zijn 6 routes uitgezet waar er voor de kerkdienst uit gewandeld gaat worden om elkaar te ontmoeten en in gesprek te komen.
We nodigen iedereen uit die van deze ochtendwandeling wil genieten om zich aan te sluiten. Jong en oud mag mee. Ook voor de minder geoefende wandelaar is het goed te doen. De wandelingen duren ongeveer een uur.

Wanneer?   Iedere zondag van 24 april t/m 29 mei
Waar?         Starten bij de Kruiskerk om 7.00 uur
Kosten?      Gratis

NB! Zondag 8 mei gaat de wandeling over het Pr. Margriet kazerneterrein (o.v.b.) Hiervoor dient u zich voor 25 april op te geven bij l.beute1@upcmail.nl en er is deze dag een maximum van 25 personen. Meldt u zich dus tijdig aan voor deze datum!

Alle andere zondagen zonder opgave.

We zien naar uw deelname uit.

Kees Stehouwer
Lute Beute