Wandelen tussen Pasen en Pinksteren

Ook in 2023 willen we op de vroege zondagmorgen gaan wandelen tussen Pasen en Pinksteren. Samen genieten van de natuur, de stilte, het landschap. Al wandelend kom je meestal beter tot een goed gesprek. Ook is het een mooie gelegenheid om iemand eens beter te leren kennen in een ‘luchtige atmosfeer’.

Onderweg een korte meditatie over een thema, waar we even stilstaan en tot andere gedachten mogen komen. Elke wandeling staat ook weer op zichzelf, eenieder kan één morgen meewandelen, of meerdere ochtenden…. allemaal goed. Hoe mooi zou het zijn wanneer jong en oud weer meedoen aan deze wandelingen. Een vroeg tijdstip??! Dat ben je na 10 minuten al vergeten wanneer je eenmaal aan het wandelen bent. We rekenen dan ook weer op een mooie deelname van onze beide gemeentes!

Wij vertrekken in 2023 elke zondag om precies 07.00 uur vanaf de Kruiskerk. De wandelingen zijn op zondag 16 april, 23 april, 30 april, 7 mei, 14 mei en 21 mei. Na afloop staan koffie en thee voor ons klaar. Voor de vroege vogels een mooie start van de zondagmorgen! U bent van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kees Stehouwer of Lute Beute. Zie het kerkblad voor de contactgegevens.

Gerelateerde berichten