Van de kindernevendienst

Wat is dit jaar voorbijgevlogen, nog een paar weekjes en dan hebben we weer heerlijk lang vakantie! Tijdens de schoolvakantie is er geen kindernevendienst. De laatste kindernevendienst van dit seizoen is op zondag 3 juli.
Op 21 augustus is er een hele leuke kidsdienst, waarin een aantal kinderen gaan overstappen naar de tienernevendienst. We hopen er een hele leuke dienst van te maken! Komen jullie ook?

Na de vakantie zullen er een aantal veranderingen plaats gaan vinden:
Er zal gemiddeld 2 x per maand kindernevendienst zijn, data worden aangegeven in het kerkblad.
Er zullen 6 diensten gezamenlijk met de Pauluskerk gehouden worden, 3 in de Pauluskerk en 3 in de Kruiskerk, waarbij er in beide kerken gezamenlijk kindernevendienst wordt gegeven.

We wensen jullie allemaal een hele fijne, zonnige vakantie toe met heel veel plezier.
We hopen jullie te zien op 21 augustus tijdens de overstapdienst