Van de commissie ZWO

Adventskalender 2020
Geef licht, het goede leven met elkaar delen! Dat is het thema van de Adventskalender 2020 van de Protestantse Kerk. Met advent leven we toe naar de geboorte van Jezus. God gaf ons licht in het donker. De adventskalender brengt u iedere dag een stapje dichterbij Kerst. U ontdekt 25 dagen lang wat de Bijbel ons wil vertellen over het leven in Gods licht. Vraag de kalender nu gratis aan!

De adventskalender daagt u uit hoopvol toe te leven naar Kerst. ´Het goede leven met elkaar delen’ is de rode draad door alle dagen van de kalender. Voor iedere dag is er een Bijbeltekst met vraag om over na te denken of juist een oproep om zelf aan de slag te gaan, afgewisseld met een recept, gedicht, lied of quote.

De ZWO heeft geen Adventskalenders ingekocht; deze dient u zelf aan te vragen. De kalender is dan gratis. Bestellen kan via de website: https://petrus.protestantsekerk.nl/adventskalender/.

Namens de Commissie ZWO,
Jan Visscher