Samen Kerst

Omzien naar elkaar: meer dan ooit voelen we hoe belangrijk dat is. Helemaal nu de donkere dagen er weer aankomen. Dagen waarin we een lichtpuntje voor elkaar willen zijn. Maar hoe doen we dat in deze tijden van de coronacrisis?

Meld je aan voor een klus!
Een vraag die ons als Samen Kerst ook bezighoudt. Toch doen we ons best om ook in 2020 Samen Kerst te vieren, omdat we voelen dat daar juist dit jaar zoveel behoefte aan is. Achter de schermen werken we druk aan een passend programma. Zoals het er nu naar uitziet gaan we op 19 december Dienen in de samenleving. Samen met Stichting Present zoeken we geschikte praktische klussen. Deze zullen allemaal buiten plaatsvinden. Daarnaast gaan we ook weer kerstlichtjes uitdelen, uiteraard op gepaste afstand.
Een tijdcollecte met flyers in de kerken kan nu niet doorgaan. Wil je een klus doen? Meld je dan voor 1 december rechtstreeks aan via www.samenkerst.com. Daar staat een aanmeldformulier klaar.

Vieren
Ook het onderdeel Vieren proberen we door te laten gaan. We zijn de mogelijkheden aan het verkennen, meer informatie volgt snel. Voor alle activiteiten geldt: ze gaan door zolang het in lijn is met de RIVM richtlijnen. Zodra deze aangescherpt worden, kan dit veranderen. Daar moeten we flexibel in zijn, net zoals iedereen afgelopen tijd flexibel is geweest. We doen er alles aan om ook dit jaar Samen Kerst te vieren!

Delen
Het onderdeel Delen, met de gezamenlijke kerstmaaltijd op Tweede Kerstdag, kan dit jaar helaas niet in de oorspronkelijke vorm doorgaan. In plaats daarvan gaan we kerstpakketten uitdelen in de gemeente in de week vóór Kerst. Voor het uitdelen van deze tassen kun je je ook aanmelden via het aanmeldformulier op www.samenkerst.com. Daar vind je ook de laatste informatie rondom Samen Kerst, net als op onze Facebookpagina Samen Kerst Wezep.
Heb je een vraag, schroom dan niet om contact op te nemen via info@samenkerst.com. Uiteraard houden we rekening met de RIVM-richtlijnen.

Namens Samen Kerst,
Lute Beute en Wilma Rietberg

Gerelateerde berichten