Samen Kerst 2022

Samen Kerst komt er weer aan! Na twee aangepaste edities vanwege corona hopen we dit jaar weer volop te Dienen, Vieren en Delen. Schrijf 17 en 18 december groot in je agenda. Op 26 december Delen we tijdens een kerstbrunch.

Doe je ook mee? Geef een stukje van je tijd om een lichtpuntje te zijn voor een ander.

Op zaterdag 17 december gaan we samen met Stichting Present Oldebroek praktische en sociale klussen doen in de samenleving. Ook delen we kerstlichtjes uit aan mensen die dat wel kunnen gebruiken.

Op 18 december is er ’s avonds een Samen Kerst Viering in het Noorderlicht waar in het volgende kerkblad meer informatie over volgt.

Op Tweede Kerstdag kun je helpen bij de kerstbrunch in de Kruiskerk voor mensen die anders geen kerst kunnen vieren.

Aanmelden voor een klus, het uitdelen van kerstlichtjes of helpen bij de kerstbrunch kan via www.samenkerst.com of via opgave van naam en contactgegevens op flap over. Deze zal op zondag 13 en 27 november in de hal van de kerk staan.

Houd onze Facebook-pagina Samen Kerst Wezep in de gaten voor updates. Meer informatie volgt snel.

Kerst vieren we samen!

Namens de commissie Samen Kerst,