Pionieren

Onder de vlag  van de landelijke Protestantse Kerk (PKN) wordt er gewerkt aan de realisatie van een zgn. Pioniersplek in Wezep: ‘Maal met een verhaal’. Een nieuw initiatief van gemeente zijn.  In onze Kruiskerk is een prachtig kookeiland gerealiseerd. Een pioniersteam is gevormd en een pioniersplan geschreven. In het voorjaar van 2020  zou het pionieren daadwerkelijk van start gaan.  Tot de coronapandemie roet in het eten gooide en de realisatie uitgesteld moest worden.

De pioniersplek heeft als doel om mensen  met allerlei achtergronden en gezindtes met elkaar te verbinden en om de relevantie van het evangelie samen te ervaren.  Samen bij God te gast, kom proeven hoe goed de bijbel smaakt!   “Laagdrempeligheid en een gezellige ontspannen sfeer, staan voorop!”  Aldus ds. Han Wilmink

Ds. Han Wilmink
E-mail: predikant@​kruiskerkwezep.​nl