Oproep (grote) schoonmaak

Wekelijks zijn er vrijwilligers in ons kerkgebouw te vinden die de ruimten netjes en schoonhouden. Nu er een aantal vrijwilligers om gezondheidsredenen niet meer hun steentje kunnen bijdragen, zijn we op zoek naar nieuwe ‘schoonmakers’, mannen en of vrouwen die één keer per maand een paar uurtjes willen helpen. Zodat het voor iedereen te doen blijft en ons kerkgebouw een ‘schoon Thuis voor mensen’ blijft.

Het is er de afgelopen twee jaar niet van gekomen om het gebouw eens van een grondige schoonmaakbeurt te voorzien, dat willen we nu weer oppakken. Hiervoor zijn veel vrijwilligers (m/v) nodig. Mensen die willen helpen met poetsen, lappen, vegen en boenen. Er is natuurlijk ook tijd voor een praatje en een kop koffie of thee. Kortom, het nuttige kan met het aangename verenigd worden!

Heeft u, heb jij zin om te helpen op vrijdag 14 oktober a.s., mail dan naar coordinatie-zalen@kruiskerk-wezep.nl.

We beginnen om 9:00 uur en werken tot ongeveer 12:00 uur.

Wel graag aanmelden, zodat we weten met hoeveel personen we zijn.