Hoi allemaal,

Het is nog herfst,  fijn dat jullie er waren op de kindernevendienst, we hadden het over hoop, geloof, liefde en delen…. We hebben spelletjes en proefjes en allerlei moois gedaan. Fijn om elkaar weer te zien en te spreken. Voel je altijd van harte welkom en neem gerust, buren, vrienden, familie mee, dat vinden we echt fijn.

Eerst op 20 november, denken we in het bijzonder aan iedereen die is overleden, van de overledenen van het afgelopen jaar worden de namen genoemd en er wordt ook 1 extra kaars aangestoken voor diegenen die we niet noemden, maar die wel in onze gedachten zijn.

Er is dan ook kindernevendienst en maken we ook iets speciaals.

Dit lichtje is voor jou, voor de warmte die jij mist.
Dit lichtje zal je de weg weer wijzen, wanneer het even donker is.
Het kaarsje brandt met moed.
Vertrouwen , hoop en kracht!
Ik wens dat jij hierdoor weer plezier hebt en weer lacht,
het leven is niet altijd simpel, soms gevuld met verdriet en pijn,
Daarom willen we jou laten weten dat er altijd een lichtje zal zijn.

We gaan naar Advent…. Dan gaan we van het donker naar het Licht: Het Licht van Kerst!

Op 27 november 1e Advent een bijzondere dienst…een cross over dienst voor iedereen!!

Het zou zo leuk zijn als  jullie ook komen en is veel muziek geoefend voor deze dienst!! Het is een gezamenlijke dienst in de Kruiskerk en er is kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 4.

27 november..1e  Advent: Er staan 4 kaarsjes op een rij,

te wachten op het feest. 1 lichtje laat ons alvast zien…hoe mooi het is geweest!

4 december..2e Advent: Nu mogen er 2 kaarsjes aan…ons wachten wordt beloond. Het wordt steeds lichter in de kerk.. dit huis waarin God woont.

De  volgende zondagen  is er weer kindernevendienst:

11 en 18 december.

Mooie weken gewenst, met alles wat je nodig hebt en we hopen weer tot snel ziens.

Groetjes van de kindernevendienst.