Kerstkaartenverkoop 2020

Ondanks het Coronavirus en de daarbij behorende beperkingen, heeft de kerstkaartenverkoop 2020 maar liefst €223,00 opgebracht. Wat een geweldig resultaat! We willen dan ook alle kopers hartelijk bedanken. Het volledige bedrag is inmiddels naar de Voedselbank overgemaakt.

In totaal heeft de Voedselbank in 2020 van de Kruiskerk
€705,35 ontvangen. Dit mooie resultaat motiveert ons om ook dit jaar weer de mooiste kaarten te maken en hopelijk stimuleert dit iedereen ook om weer veel kaarten in de kerk te kopen.

Er zijn verschillende themakaarten en kaarten zonder tekst te koop. Dit zijn allemaal dubbele kaarten inclusief envelop en ze kosten maar €1,00 per stuk.

Zolang het Coronavirus actief is, blijft de mogelijkheid om op afspraak in de kerk kaarten te kopen. Graag wel even appen of bellen om hiervoor een afspraak te maken.

Als je niks doet met de transparante zakjes waar de kaarten inzitten, dan ontvangen we deze graag retour. De zakjes kunnen in het meest linker kastje gelegd worden.

Oude, gebruikte kaarten en postzegels zijn ook nog steeds welkom en leveren veel geld op voor de zending. Deze kunnen ook in het meest linker kastje gelegd worden.

Nogmaals hartelijk bedankt!

Geertje van Amersfoort