Kerk in Actie – “Geloven is delen”

KERK IN ACTIE

“Geloven is delen” dat is wat Kerk in Actie doet. Samen vormen we een wereldwijde gemeenschap van mensen die geloven in God en met elkaar delen van wat ons gegeven is: aandacht en zorg, geloof en inspiratie, geld en goed. Een kerk is pas echt kerk als ze in actie is. Of dat nu dat in hartje Rotterdam, op het platteland van Oeganda of in een vluchtelingenkamp in Griekenland is. Of we weinig of veel kunnen delen, dat maakt niet uit. We vertrouwen erop dat God het zal zegenen. Dan zal het voldoende zijn voor velen.

Voor het eerst organiseert Kerk in Actie een landelijke huis-aan- huiscollecte. Zo kunnen nog meer mensen kennismaken met het werk van Kerk in Actie en dit werk steunen.

Collectedoel: Samen zetten we ons in voor vluchtelingenkinderen in Griekenland. In natte tenten, met gebrek aan voedsel en sanitair, wachten zij op de winter die komt. We helpen hen met voedsel, kleding en onderwijs en waar mogelijk een betere plek.

Wie wil meehelpen om samen met ons de huis–aan-huiscollecte tot een succes te maken en de kinderen die zoveel leed meemaken een beetje te helpen. We hopen dat u net zo enthousiast wordt als wij.

De collecte week is van 29 november t/m 5 december

Je kunt je opgeven bij:

Wilma Rietberg: e-mail rietbergreijlink@yahoo.com

Gonnie Smit: e-mail gonniesmit@live.nl

Dineke Dertien: e-mail famdertien@hotmail.com
Tevens coördinator van de huis-aan-huiscollecte van Kerk in Actie.