Kaartenverkoop

Ondanks het Coronavirus en de daarbij behorende beperkingen, heeft de kaartenverkoop vanaf januari 2021 tot nu toe al €260,00 opgebracht (dit is inclusief de paaskaarten actie). Wat een mooi resultaat! We willen dan ook alle kopers hartelijk bedanken.

Nu er weer wat meer mensen in de kerk mogen komen, willen we graag de verschillende themakaarten en kaarten zonder tekst, weer even onder de aandacht brengen. Het zijn allemaal dubbele kaarten inclusief envelop en ze kosten maar €1,00 per stuk. De variatie is groot. Er zijn 3-D kaarten, fotokaarten, inktkaarten, stempelkaarten, borduurkaarten, kunstkaarten, etc.

Zolang het Coronavirus actief is blijft de mogelijkheid om, op afspraak, kaarten in de kerk te kopen. Graag wel even appen of bellen om hiervoor een afspraak te maken.

De transparante zakjes waar de kaarten in zitten, ontvangen we graag retour (dit is natuurlijk geen verplichting), het scheelt ons in de onkosten. De zakjes kunnen in het meest linker kastje gelegd worden.

Oude, gebruikte kaarten en postzegels zijn ook nog steeds welkom en leveren veel geld op voor de zending. Deze gebruikte kaarten en postzegels kunnen ook in het meest linker kastje gelegd worden, in de daarvoor bestemde bak.

Hartelijk bedankt!

Geertje van Amersfoort