• wo. 21 augus­tus
    Laten wij elkaar liefhebben, want de liefde komt uit God voort. Ieder die liefheeft is uit God geboren en kent God. (1 Joh 4:711)

CAM­ERAEN GELU­IDS­MENSEN GEVRAAGD — De kerken­raad heeft onlangs, op advies van het col­lege van kerkrent­meesters, besloten om een flinke invester­ing te doen in de audio­vi­suele instal­latie van de kerk. Tij­dens de ren­o­vatie wordt de gehele gelu­idsin­stal­latie van de kerkzaal en ont­moet­ing­shal en de pro­jec­tor in de kerkzaal ver­van­gen. In de kerkzaal wor­den 3 Full HD camera’s geïn­stalleerd om Kerk TV uitzendin­gen te verzorgen.

Voor de ver­zor­gen van beeld (Kerk TV) en geluid zoeken we ent­hou­si­aste gemeen­tele­den. Na een gede­gen instruc­tie word je (in over­leg) ingezet bij zondagse ere­di­en­sten en andere dien­sten waar­bij er beeld en geluid nodig is. Je zit dan samen met de bedi­ener van de beamer achter de knop­pen van de regi­etafel achterin de kerk. Je hoeft geen whiz­zkid te zijn! Er is gekozen voor een relatief makke­lijke bedi­en­ing van de beeld– en gelu­idsin­stal­latie. Het is de bedoel­ing dat we vanaf zondag 16 juni Kerk TV uitzendin­gen via Kerk​di​en​st​gemist​.nl gaan ver­zor­gen. Aan­melden en infor­matie bij Jan Koele (0622371446 of Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken.).