Geef vandaag voor de kerk van morgen

Dat is het motto voor de Actie Kerkbalans 2023.

Tussen 16 en 20 januari ontvangt u van uw contactpersoon een brief met het verzoek om bij te dragen. Net als voor een huishouden is een gezonde financiële situatie belangrijk voor de kerk. De kerk krijgt zoals u weet geen subsidies en moet het dus doen met de financiële bijdragen van u als betrokken kerkleden. Ondanks de huidige economisch lastige situatie vragen we u ook nu weer om onze Kruiskerk financieel te steunen.

Het is een vrijwillige bijdrage, maar we kunnen niet zonder!

Dankzij uw bijdrage kunnen we vanuit de Kruiskerk van betekenis blijven voor u en de mensen om ons heen.

Nadat alle uitnodigingen gedrukt waren zagen we toch nog een klein foutje, maar ik denk dat u daar begrip voor zult hebben. Zit er onverhoopt nog een foutje in, laat het ons weten dan kunnen we dat de volgende keer herstellen.

Mogen we weer op u rekenen?

Namens het College van Kerkrentmeesters
Henk Eggink en Oege van der Wal