Expositie en boekenmarkt

Zet alvast in de agenda: op 4 en 5 oktober a.s. houdt Texpressie een expositie in onze kerk. Texpressie is een textielkunstgroep die in 2018 is ontstaan na de eerste Art Quiltdag van het Quiltersgilde. Als groep probeert men elkaar te inspireren en te stimuleren in het maken van art quilts en andere vormen van textielkunst. Ze maken prach-ti-ge werken.

We zijn heel blij dat er weer eens een tentoonstelling in ons kerkgebouw gehouden kan worden.
Tijdens deze expositie willen wij ook als kerk een kleine boekenmarkt organiseren. Daarnaast wordt er natuurlijk weer een gezellige koffiecorner opgezet waar je op je gemak een bakkie kan doen met wat lekkers erbij. De opbrengst komt ten goede van de Kruiskerk.
Heeft u mooie, goeie, interessante boeken, leesboeken of kijkboeken die hiervoor geschikt zijn? Dan kunt u die meenemen naar de kerk of we halen ze graag bij u op. Alle boeken zijn welkom m.u.v. encyclopedieën.
Daarnaast zoeken we taarten-, koeken- en cakebakkers die pro deo wat lekkers voor deze twee dagen willen bakken.

Voor meer informatie:
Timone Beute, e-mail:  coordinatie-zalen@kruiskerk-wezep.nl