Een smakelijke Advents maaltijd aan huis bezorgd namens de Kruiskerk

Dag beste gemeenteleden,

Al lange tijd kunnen we elkaar niet op normale wijze ontmoeten, spreken of zien. Alle (noodzakelijke) maatregelen van de overheid snijden er diep in.
We moeten op afstand blijven, terwijl het eigene van een kerkgemeenschap juist is om mensen bij elkaar te brengen. Om zo mensen onderling te verbinden en met God. Dat is in deze tijd van Corona een stuk lastiger geworden. Heel veel leuke en zinnige dingen konden en kunnen voorlopig geen doorgang vinden. Begin december waren we gewend om een Adventsmaaltijd te organiseren, maar samen aan tafel, óók dat kan even niet. Toch willen wij u graag verrassen en verwennen met een smakelijke maaltijd! Die “wij” zijn de mensen van de pioniersgroep Maal met een Verhaal en van Méér dan een maaltijd en de Diaconie.

Alle (!) gemeenteleden kunnen zich opgeven (max van 130 maaltijden).

Zo willen we in de stijl van het komende kerstfeest een beetje licht in het donker laten schijnen. Vrijdag 11 december is ook de dag waarop het Joodse Lichtjesfeest Chanoeka begint. Onze kookdominee heeft daar een mooi verhaal over geschreven en dit wordt samen met de maaltijden bezorgd. Dus ‘een maal met een verhaal’!

Er is keuze uit twee heerlijk verse en gezonde maaltijden! Ze worden die vrijdag met inachtneming van alle coronarichtlijnen voor u bereid.
In de eerste maaltijd vindt u de symboliek terug van het Joodse Lichtjesfeest:  Couscous met een groentesaus en Joodse gehaktballetjes (voor vegetariërs falafel i.p.v. gehaktballetjes)
Bij de tweede maaltijd gaan we, wegens groot succes, op herhaling:
Vers gewokte nasi met extra veel groenten, twee stokjes gegrilde saté met pindasaus, kroepoek en seroendeng.  De maaltijden worden geserveerd in ruime één persoons porties.
Maak uw keuze, bestel en geniet!

Wij willen de maaltijden op vrijdag 11 december bij u aan huis bezorgen tussen 13.00 en 17.00 uur. De maaltijd kunt u (in de verpakking) opwarmen in de magnetron of (uit de verpakking) in een koekenpan.
Met vegetarische wensen en een zoutarm dieet kan rekening gehouden worden.
De richtprijs per maaltijd is 5 Euro p.p. Is dat voor u een bezwaar dan krijgt u hem gratis. Iedereen staat het vrij om een gift te geven, die wij ten goede laten komen aan de pioniersplek Maal met een Verhaal.
U kunt contant betalen bij aflevering aan de deur of anders via het  rekening nummer van de Diaconie:  NL31 RABO 0370 2177 48 t.a.v. pioniersplek “Maal met een Verhaal”.

Geef uw bestelling en uw dieet wensen door vóór zaterdag 5 december.
Mail naar:  maalmeteenverhaal@kruiskerkwezep.nl
Of bel naar Wilma Rietberg:  06 18 13 15 34 / (038)3763629

Namens:
Het pioniersteam Maal met een verhaal, o.l.v. kookdominee  Han Wilmink, de Diaconie en de groep Méér dan een maaltijd