Kaartenverkoop 2022

In 2022 hebben we ruim 600 kaarten verkocht en ruim 200 kaarten verstuurd als groet vanuit onze gemeente. Samen met de appelverkoop heeft de (kerst)kaartenverkoop maar liefst €896,10 opgebracht. Wat een fantastisch resultaat! De volledige opbrengst is naar de Voedselbank gegaan.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor het kopen van de kaarten en de appels.

Natuurlijk hopen we in 2023 weer zo’n mooi resultaat te mogen behalen. Dus heb je een kaartje nodig? Denk dan eens aan de kaarten in de kerk. Er is voor elk thema wel een leuk kaartje te koop. Het zijn allemaal dubbele kaarten inclusief envelop en ze kosten maar €1,00 per stuk. Er zijn 3-D kaarten, fotokaarten, inktkaarten, stempelkaarten, borduurkaarten, kunstkaarten, etc.

Als je een kaart koopt, kun je het geld of de kerkmunten in de daarvoor bestemde ronde opening (links op het blad) deponeren.

De transparante zakjes waar de kaarten inzitten, ontvangen we graag retour (dit is natuurlijk geen verplichting), het scheelt ons in de onkosten. De zakjes kunnen in het meest linker kastje gelegd worden.

Oude, gebruikte kaarten en postzegels zijn ook nog steeds welkom en leveren veel geld op voor de zending. Deze gebruikte kaarten en postzegels kunnen ook in het meest linker kastje gelegd worden, in de daarvoor bestemde bak.

Wil je ook kaarten maken? Heel graag.

Je kunt de kaarten in de juiste vakjes plaatsen of bij ons afgeven.

Hartelijk bedankt!
Geertje van Amersfoort