Dit is een intern nieuws­bul­letin van onze kerk waarin aller­lei med­edelin­gen opgenomen wor­den aan­gaande het kerke­lijk leven in breder ver­band, zoals: kerk­di­en­sten, pas­toraat, med­edelin­gen kerke­lijk bureau en de diverse com­missies en de activiteiten van de verenigin­gen van de plaat­selijke kerk in Wezep en Hattemer­broek. Op elk lede­nadres in Wezep/​Hattemerbroek wordt dit blad (thuis)bezorgd. Gemeen­tele­den buiten Wezep/​Hattemerbroek wonend kun­nen het blad per e-​mail toege­zon­den krijgen.Het blad ver­schi­jnt onder ver­ant­wo­ordelijkheid van het mod­era­men van de kerken­raad. De kopij dient de vri­jda­gavond­voor het ver­schi­j­nen om 18.00 uur ingeleverd te zijn op het redactieadres.

Als u geen lid bent van de Kruiskerk en u wilt een abon­nement op dit blad, dan kunt u dat melden. Ook dan is het mogelijk het kerk­blad per e-​mail te ont­van­gen. U kunt ons een e-​mail sturen, dan wordt u toegevoegd aan de verzendlijst.

Voor de kosten, ver­bon­den aan deze uit­gave en overige druk­w­erk, vra­gen wij een bij­drage van € 17,50 per jaar per gezin/​adres. Het ver­schuldigde bedrag kan overge­maakt wor­den op de bank– of giroreken­ing van de kerk, of via het envelopje dat u één keer per jaar thuis krijgt.

Inlever­adres
Kora van Weeghel — Siefers