VROUWEN­CAFÉ - Het seizoen is voor­bij. Het was wel ‘es trekken om jul­lie naar het café te kri­j­gen. We hebben op het laatst nog ver­twi­jfeld gedacht hoe we het verder moesten gaan doen, maar per saldo hebben we toch elke keer een supergezel­lige avond gehad en…

we hebben zelfs voor het nieuwe seizoen zowat het hele pro­gramma al klaar! Dat is een ware primeur. Op deze laat­ste avond kre­gen we prachtig weer cadeau en Annie ontv­ing ons allen op haar onvol­prezen ter­ras aan de Bul­ten. Iedereen had iets leuks of lekkers meegenomen en zo had­den we tot slot nog een gezel­lig feestje. Maar eerst nog een sportief spel­letje Mölkky gespeeld onder deskundige lei­d­ing van Hes­ter en wie heeft er tot haar eigen ver­rass­ing gewon­nen? Jel­lie. Zij is nu dus vrouwen­cafékam­pi­oen 2018. Pro­fi­ciat!

Blok alvast in je agenda: 4 okto­ber: Work­shop zwevende kralen­ket­ting (± € 8,- tot € 10, en aan­melden vooraf) door Désirée v.d. Wal

29 novem­ber: Adventsstuk m.m.v. Annie, Jeanet en Jel­lie

Het café wenst jul­lie alle­maal een goede zomer toe en we hopen jul­lie op de eerste avond in okto­ber terug te zien. Tot dan!

Poster_Gezamenlijke_Kerstviering_maandag_24_december_2200_uur_Kruiskerk.jpg