VRI­JWILLIGERS GEZOCHT — Hos­pice De Regen­boog zoekt voor de zomer­maan­den juni, juli en augus­tus zorg– en kookvri­jwilligers en gastvrouwen. Min­i­maal voor twee weken, het betreft enkele dagde­len per week. Daar­naast zijn wij op zoek naar een vaste kookvri­jwilliger. Bent u bewogen met uw mede­mens in de laat­ste lev­ens­fase en spreekt het u aan te werken bin­nen een huiselijke omgev­ing waar pro­fes­sionele zorg ver­leend wordt? Voor een (vri­jbli­jvende) afspraak of meer infor­matie kunt u bellen met Cor­rieke Voer­man, coör­di­na­tor vri­jwilligers. Tel: 0341 25 09 62 of per mail: Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken.

Ontmoeten_maar_kennen_wij_elkaar.jpg