• wo. 14 novem­ber
    Jezus genas allen die ziek waren, opdat in vervulling ging wat gezegd is door de pro­feet Jesaja: Hij was het die onze ziek­ten weg­nam en onze kwalen op zich heeft genomen. (Mt 8:517)

KER­STKAARTEN EN KRANSEN — Ook dit jaar hopen we weer veel ker­stkaarten te maken en te verkopen, ten beho­eve van de Voed­sel­bank. Lijkt het je leuk om ook (een paar) ker­stkaarten te maken voor dit goede doel, laat het ons dan weten. Alle zelfge­maakte kaarten zijn van harte welkom. Naast de kaarten zullen er ook kransen, gemaakt door Neeltje van Enk, verkocht gaan wor­den. De verkoop vindt plaats:

voor en na de kerk­di­en­sten op 2, 9 en 16 decem­ber
voor en na de Advents­maaltijd op 7 decem­ber